ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Καλαμάτα, 28 Σεπτ. 2020

Το Σάββατο, 19/09/2020, αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. από τον Πρόεδρο Χρήστο Λαμπρόπουλο, και τον Γ. Γραμματέα Γεώργιο Χαντζόπουλο, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Βουλευτή της Ν.Δ. Μεσσηνίας κ. Περικλή Μαντά.

Σκοπός της συνάντησης, πέραν της αρχικής γνωριμίας, ήταν η ενημέρωση του Βουλευτή για το θεσμό της εκπροσώπησης των εν’ ενεργεία στρατιωτικών, την ίδρυση – λειτουργία της Ένωσης μας και η παρουσίαση των κυριοτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν σε Μονάδες της Μεσσηνίας.

Από την πλευρά του ο κ. Μαντάς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ., τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη διεκπεραίωση των σκοπών μας, ενώ παράλληλα δήλωσε με ιδιαίτερη έμφαση ότι στηρίζει τη θεσμική εκπροσώπηση, η οποία είναι αναγκαία και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των στρατιωτικών.

Κατά την ενημέρωση για τα προβλήματα ζήτησε να του αποσταλεί, τις επόμενες ημέρες, ένα ενημερωτικό με όλα τα προβλήματα καθώς και προτάσεις της Ένωσης για την επίλυσή τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ.

Ο Πρόεδρος    

Ο Γεν. Γραμματέας  

Λαμπρόπουλος  Χρήστος

Χαντζόπουλος Γεώργιος

6983511944

6983519099


Loading...