ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση με τον Γενικό Συντονιστή της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ και Β΄ Αθήνας, Μεσσήνιο, Δικηγόρο Αθηνών Δρ Δημήτρη Αναστασόπουλο είχαν μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Μεσσηνίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ) και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Κόκκαλης.

Στη συνάντηση ενημέρωσαν τον κ. Αναστασόπουλο για τα θέματα που απασχολούν την Ένωση. Συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας αλλά
και τα θέματα της Οικονομικής Ενίσχυσης του Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι εκπρόσωποι της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ έθεσαν και το ζήτημα της oικονομικής ενίσχυσης των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ).

Ο κ. Αναστασόπουλος τους διαβεβαίωσε για το ιδιαίτερο προσωπικό του ενδιαφέρον καθώς και για το ενδιαφέρον του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα προβλήματα των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Μεσσηνίας στους αρμοδίους και να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, ενώ υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ.

Ο Πρόεδρος    

Ο Γεν. Γραμματέας  

Λαμπρόπουλος  Χρήστος

Χαντζόπουλος Γεώργιος

6983511944

6983519099


Loading...