ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλαμάτα 17 Φεβρουαρίου 2024

 

     Με τον Διοικητή του 9ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχη Δημήτριο Λυμπερέα, συναντήθηκε ο Πρόεδρος Χαντζόπουλος Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Φιλόπουλος Απόστολος και ο Γ. Γραμματέας Λαμπρόπουλος Χρήστος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

     Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στη διάρκειά της, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ., αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, με δύναμη και υγεία στο δύσκολο έργο του, ενημέρωσε τον Διοικητή 9ου Συντάγματος Πεζικού για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης.

     Ο Διοικητής, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στον θεσμό της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

     Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ., ευχαρίστησε τον Διοικητή 9ου Συντάγματος Πεζικού για την ειλικρινή διάθεση του για περαιτέρω συναντήσεις, στο πλαίσιο μιας γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ.

Ο Πρόεδρος    

Ο Γεν. Γραμματέας  

Χαντζόπουλος Γεώργιος

Λαμπρόπουλος  Χρήστος

6983519099

6983511944