Ανακοίνωση Διενέργειας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

 

Καλαμάτα 03 Οκτωβρίου 2022

      

Αγαπητά μέλη,

 

Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας (ZOOM).

Μπορείτε να κατεβάσετε ην εφαρμογή από το παρακάτω link : https://zoom.us/download

Την ημέρα της Γ.Σ. θα αποσταλούν σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή οι κωδικοί σύνδεσης.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να εγγραφούν με το ονοματεπώνυμό τους, για να μπορέσει ο διαχειριστής να εγκρίνει τη συμμετοχή τους.

Η συνέλευση θα καταγραφεί για λόγους πρακτικών.

Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει του Καταστατικού του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 21:00 μμ μέσω Τηλεδιάσκεψης.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας  κατά την άνω αρχική ημερομηνία ορίζεται από τούδε ημερομηνία  Επαναληπτικής  Γενικής Συνέλευσης η 17 Οκτωβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00.

Διαχειριστής της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης θα είναι ο Νικόλαος Ασφής, ο οποίος θα έχει την πλήρη εικόνα και έλεγχο για το ποιος εισέρχεται ή εξέρχεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά και ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.   

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

      α. Απολογισμός έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. 

      β. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

      γ. Έκθεση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2022

      δ. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Η παρουσία σας είναι σημαντική και απαραίτητη. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση να στείλουν την επιθυμία τους στο mail της Ένωσης  προκειμένου να τους σταλούν οι κωδικοί πρόσβασης.

Για την συμμετοχή σας στην Τηλεδιάσκεψη της Γ.Σ. θα λάβετε μέσω email από τον Σύλλογο την ίδια ημέρα τον κωδικό και το σύνδεσμο (link) σύνδεσής σας στην πλατφόρμα. 

Θα χρειαστεί να έχετε καλή σύνδεση στο internet, κάμερα και μικρόφωνο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και τη συνεργασία και για κάθε διευκρίνιση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Ο

Πρόεδρος    

Ο

Γεν. Γραμματέας  

Λαμπρόπουλος  Χρήστος

Χαντζόπουλος Γεώργιος

6983511944

6983519099

 

 

 

Loading...