ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Καλαμάτα 25 Οκτωβρίου 2021

      

      Επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λαμπρόπουλο Χρήστο και τον Γ. Γραμματέα κ. Χαντζόπουλο Γεώργιο, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο Θανάση στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

       Ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας τον ενημέρωσαν για το σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και τα προβλήματα του Κλάδου των στρατιωτικών, διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ., ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία.

       Επιπρόσθετα, τέθηκε το θέμα της δυνατότητας παραχώρησης διευκολύνσεων εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας για την πραγματοποίηση ενημερωτικών και άλλων  εκδηλώσεων που σχεδιάζει η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ.. 

    Από την πλευρά του ο κ. Βασιλόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. και διαβεβαίωσε ότι η αίθουσα Πνευματικού Κέντρου της Καλαμάτας θα είναι στην διάθεση της Ένωσης για την πραγματοποίηση παντός τύπου εκδηλώσεων της, και το γραφείο του Δημάρχου, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

     Τέλος, ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το κλίμα άριστης συνεργασίας.

Ο

Πρόεδρος    

Ο

Γεν. Γραμματέας  

Λαμπρόπουλος  Χρήστος

Χαντζόπουλος Γεώργιος

6983511944

6983519099

 

 

 

Loading...