Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ.), ανακοινώνει στα μέλη της ότι εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους στρατιωτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, που εμπιστεύτηκαν την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ. και την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. καθώς και τον Νομικό μας Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης.

Σύντομα, λοιπόν, θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2019 και 2020, όπως διατάσσουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Επισημαίνεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις των υπολοίπων ετών, οι οποίες με τη σειρά τους θα δικαιώσουν το σύνολο των μελών μας που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας να εγγραφούν ως Μέλη στην Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΜΕ., την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών.

Προχωράμε όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και υλοποιούμε τους στόχους μας, διεκδικώντας για ένα καλύτερο μέλλον στις Ένοπλες Δυνάμεις.

 

 

 

Loading...